Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Liikahtaako Bundesliigan tehohyökkääjä? – “Meillä ei ole kiire, mutta…”

Leroy Sane, Bayern Munchen.
AOP

Leroy Sane on ollut tällä kaudella häkellyttävässä iskussa. Bayern Münchenin tähti on merkkauttanut kovat tehot kauden ensimmäisellä puolikkaalla. Miehen tulevaisuus on auki, mutta Baijerissa toivotaan hänen jatkavan nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

Manchester Citystä Bayern Müncheniin vuonna 2020 siirtynyt Leroy Sane, 20, on ollut kuluvalla kaudella häkellyttävässä vireessä. Saksalaislaituri on merkkauttanut 16 pelaamansa bundesliigaottelun aikana 8 maalia ja peräti 10 maaliin johtanutta syöttöä.

Kuuteen Mestarien liigaotteluun on puolestaan syntynyt tehot 1+1.

Sane totutteli aikansa uuteen elämäänsä Saksassa pelattuaan neljän vuoden ajan Valioliigassa. Hyökkääjä on kuitenkin puhjennut kukkaan Thomas Tuchelin alaisuudessa ja osoittanut kuuluvansa edelleen Euroopan parhaiden laitahyökkääjien joukkoon.

Sanen on uskottu olevan mahdollisesti jälleen matkalla kohti uusia haasteita kesän siirtoikkunassa, mutta Bayernin kanta asiaan on selvä. Saksalaisen nykyinen kontrahti on umpeutumassa ensi vuonna.

– Meillä ei ole kiire, mutta Leroyn kanssa käydään keskusteluja. Olemme hyvin, hyvin tyytyväisiä häneen. Tämä on hänen paras vuotensa FC Bayernissa. Siksi olen toiveikas sen suhteen, että hän voisi jäädä Bayerniin pidemmäksi aikaa, Bayernin urheilujohtaja Christoph Freund kertoo Substackin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga