Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlelle jälleen huonoja uutisia: Luottopelaaja pitkäksi aikaa sivuun?

Newcastle Valioliigassa Joelinton keskikenttä.
AOP

Newcastlen keskikenttäpelaaja Joelintonilla saattaa olla edessään kauden päättävä leikkaus reisivamman takia. Jos tuoreet arviot pitävät paikkaansa, mies saattaa joutua olemaan sivussa jopa neljä kuukautta, lähteet kertovat.

Newcastle Unitedin Joelinton kärsi reisivamman Magpiesin 3-0-voitossa Sunderlandia vastaan 6. tammikuuta. Ensimmäiset testit paljastivat tuolloin, että hänen pitäisi olla sivussa tositoimista noin kuuden viikon ajan.

ESPN:n saamien tuoreiden tietojen mukaan lisäarvioinnit ovat osoittaneet, että Joelinton saattaa joutua leikkaukseen, jotta vamma ei toistuisi. Tämä tarkottaisi paljon odotettua pidempää kuntoutumisjaksoa ja pitäisi hänet sivussa joukkueen vahvuudesta kuukausien ajan.

Brasilian maajoukkuemies haluaa tiettävästi välttää leikkauksen, ja hän käy vielä lisätesteissä erikoislääkärin kanssa.

Joelinton on tällä kaudella esiintynyt 23 ottelussa kaikki kilpailut huomioituna. Brassi on tehnyt toistaiseksi kolme maalia ja antanut neljä syöttöä.

Tuoreet uutiset ovat luonnollisesti synkkää luettavaa Newcastlelle, joka on kärsinyt tällä kaudella lukuisista loukkaantumisista. Tämän lisäksi joukkueen tuore hankinta Sandro Tonali on pitkään sivussa vedonlyöntirikkomusten takia.

Newcastle on Valioliigassa kymmenentenä ja putosi Mestarien liigasta lohkovaiheen jälkeen sijoittumalla F-lohkon viimeiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga