Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Englantilaiskonkari siirtymässä yllättävään suuntaan? – “Olemme aloittaneet neuvottelut Hendersonin kanssa”

Jordan Henderson
AOP

Jordan Hendersonin tilanteesta on saatu lisätietoa. Ajaxin manageri John van ’t Schip paljastaa seuran neuvottelevan entisen Liverpool-kapteenin kanssa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Jordan Hendersonin kerrottiin olevan tyytymätön elämäänsä Saudi-Arabiassa. Steven Gerrardin valmentamaa Al-Ettifaqia edustava Henderson on tiettävästi istumassa tällä viikolla alas seurajohdon kanssa neuvottelemaan sopimuksensa purkamisesta.

Englantilainen haluaa tiettävästi olla osa Kolmen Leijonan joukkuetta kesällä pelattavissa EM-kilpailuissa ja uskoo tämän onnistuvan parhaiten, jos hän jatkaa uraansa Euroopassa.

Useamman seuran on uutisoitu tarkkailevan Hendersonin tilannetta, mutta tätä ennen kaikki on ollut pelkkää sanahelinää. Eredivisienin mahtiseura Ajaxin manageri John van ’t Schip kuitenkin paljastaa, että keskustelut mahdollisesta siirrosta on aloitettu.

– Olemme aloittaneet neuvottelut Hendersonin kanssa. Hänellä on vielä joitain asioita järjestettävänään Saudi-Arabiassa, van ’t Schip kertoo 90minin mukaan.

– Tämä (Hendersonin hankinta) olisi meidän kannaltamme toimiva yhtälö. Ei ole mikään salaisuus, että olemme kaivanneet hänenkaltaistaan pelaajaa. Muut pelaajat voisivat hyötyä hänen osaamisestaan.

Ajax aloitti kautensa surkeasti ja valahti jo lähelle putoamisviivaa. Joukkue on onnistunut hilaamaan itsensä viidenneksi, mutta liigan kärjessä porskuttava PSV on karannut jo 23 pisteen päähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat