Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Onnistuuko Bayern pitämään timanttinsa? – Harry Kanen aisaparin ympärillä riittää kuhinaa!

Jamal Musiala
AOP

Jamal Musiala on tätä nykyä yksi Bayern Münchenin hyökkäyspelaamisen tärkeimmistä lenkeistä. Nuorukaiseen on kohdistunut viime aikoina paljon siirtohuhuja, mutta Saksassa halutaan pitää kiinni joukkueen kultakimpaleesta.

Bayern München jatkoi viime aikojen hyvää virettään viikonloppuna kaadettuaan Hoffenheimin selkein 3-0 lukemin. Bayernin suurin sankari oli kaksi maalia tehnyt Jamal Musiala, joka on tälläkin kaudella ollut huikeassa iskussa.

Suurin huomio on luonnollisesti keskittynyt ennätystahdilla maaleja iskevään Harry Kaneen, mutta Musiala on ollut yksi Thomas Tuchelin paletin tärkeimmistä osasista.

Keskikenttäpelaaja on merkkauttanut 11 bundesliigaotteluun viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Musiala toimii tärkeänä linkkinä keskikentän ja hyökkäyksen välillä. Saksalaisen yhteispeli Kanen kanssa on toiminut paikoitellen silmiä hivelevän kauniisti.

Musialan huimat otteet eivät ole jääneet muuallakaan huomaamatta ja hänen ympärillään riittää potentiaalisia ottajia. Bayernin johtoportaaseen kuuluva Christoph Freund ottaa pelaajan tilanteeseen kantaa.

– Olisi mahtavaa voida pitää hänet täällä mahdollisimman pitkään, sillä hän on erityinen pelaaja. Haluamme hänen olevan yksi seuran kasvoista ja pelaavan täällä niin kauan kuin mahdollista.

Lähde: Substack

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga