Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Espanjan Super Cup

Real Madrid on Super Copan mestari! – Brassitähti mätti hattutempun

Real Madrid
Pixabay

Real Madrid kellisti Espanjan Super Cupin finaalissa FC Barcelonan lukemin 4-1. Ottelun suurin sankari oli Los Blancosin Vinicius Junior, joka mätti hattutempun. Barcelonan urakkaa vaikeutti avainpuolustaja Ronald Araujon saama ulosajo.

Real Madrid ei tarvinnut Jude Bellinghamin maaleja kaataessan FC Barcelonan Super Cupin loppuottelussa. Englantilainen kirjautti pelissä yhden syöttöpisteen, mutta tällä kertaa muut pelaajat paistattelivat suuremmassa valokeilassa.

Bellinghamin linjoja puhkova syöttö vapautti Vinicius Juniorin seitsemännellä minuutilla nokikkain Barca-vahti Inaki Penan kanssa, eikä brasilialainen erehtynyt. Lisää oli luvassa vain kolme minuuttia myöhemmin, kun Vinicius liukui Rodrygon matalan keskityksen verkon perukoille.

Barca heräsi mukaan taisteluun jouduttuaan kahden maalin takaa-ajoasemaan. Robert Lewandowski pommitti katalonialaiset maalin päähän reilun puolen tunnin kohdalla. Real kuittasi kuitenkin nopeasti, kun Vinicius viimeisteli hattutemppunsa ennen taukovihellystä.

Barcelona nosti riskitasoaan toisella nelivitosella, mutta Madridin laatu oli liikaa. Rodrygo sai pallon ilmaiseksi Jules Kounden epäonnistuneen purun jälkeen ja laukoi joukkueensa neljännen maalin.

Barcelonan kiri kuihtui lopullisesti Ronald Araujon saatua toisen keltaisen korttinsa. Ottelu päättyi Realin hyväksi numeroin 4-1, joten Carlo Ancelottin miehistö pääsi kuittaamaan viime vuoden finaalitappionsa Barcaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Espanjan Super Cup