Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Espanjan Super Cup

Super Copan finaalista viime vuoden toisinto – Xavi: “Meillä riittää motivaatiota”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelona kaatoi Espanjan Super Copan välierässä Osasunan. Finaalissa vastaan asettuu Real Madrid, joten Xavi Hernandez ei odota helppoa ottelua, mutta luottaa silti oman joukkueensa mahdollisuuksiin.

Xavi Hernandezin käskyttämä FC Barcelona otti odotetusti ohjat käsiinsä torstaina pelatussa Super Copan välierässä Osasunaa vastaan. Barca ei saanut pelistä mitään ilmaiseksi Osasunan tiiviin puolustuspelaamisen ansiosta, mutta lopulta katalaanien laatu riitti takaamaan 2-0 voiton.

Maalittoman avausjakson jälkeen Robert Lewandowski onnistui tunnin paikkeilla Ilkay Gundoganin esityöstä. Superlupaus Lamine Yamal niittasi ottelun loppulukemat lisäajalla, joten Barca jatkaa kilpailun finaaliin 2-0 voittonsa myötä.

Sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa vastaan asettuu Real Madrid, joka kukisti omassa välierässään Atletico Madridin hurjan taistelun jälkeen lukemin 5-3. Blaugranan manageri Xavi kertoo kunnioittavansa tulevaa vastustajaa, mutta vakuuttaa, ettei hänen oma joukkueensa lähde peruuttelemaan. Joukkueet kohtasivat kilpailun finaalissa myös viime vuonna, jolloin Barca haali voiton 3-1 numeroin.

– Real Madrid on parempi kuin viime vuonna. He ovat superjoukkue, mutta yritämme hallita ja haastaa heidät mies miestä vastaan. Emme aio tehdä suuria muutoksia ja meillä riittää motivaatiota, Xavi totesi Football Espanan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Espanjan Super Cup