Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Espanjan Super Cup

Barca-managerille sataa kritiikkiä: “Tämä on askel taaksepäin, mutta työ jatkuu”

Xavi Hernandez, manageri, FC Barcelona.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, FC Barcelona hävisi Super Copan finaalissa Real Madridille selkein 4-1 lukemin. Barcan manageri Xavi Hernandez valoi tappion jälkeen uskoa tulevaan ja vakuutti olevansa edelleen oikea mies valmentamaan joukkuetta.

Real Madrid pyyhkäisi FC Barcelonan yli Super Cupin finaalissa harvinaisen ylivoimaisesti. Näiden kahden jättiläisen välisissä otteluissa kaikki on mahdollista, mutta useimmiten pelit ratkeavat pieniin yksityiskohtiin.

Tällä kertaa Madrid oli kilometrejä edellä jokaisella osa-alueella, eikä Barca saanut missään vaiheessa kunnolla juonesta kiinni. Blaugranan manageri Xavi Hernandez kertoi osanneensa odottaa pelin jälkeen kysymyksiä omasta asemastaan.

– Olen valmistautunut kysymyksiin. Minulla ei ole ongelmia. Uskon, että pystymme kääntämään tilanteen. Olen vahva ja rauhallinen. Tämä on askel taaksepäin, mutta työ jatkuu. Kritiikkiä tulee paljon, ja se on ansaittua, Xavi kertoi 90minin mukaan.

– Olemme näyttäneet huonoimman puolemme ja hävisimme tittelin. Meidän on oltava itsekriittisiä, mutta uskon edelleen projektiin.

– Olemme voittaneet mestaruuksia, ja olemme onnistuneet siinä minun alaisuudessani. Viime vuonna voitimme pokaaleja. Meidän on pyydettävä anteeksi (tätä tappiota), mutta se tapahtui syystä. Meidän on nollattava tilanne ja taisteltava jäljellä olevista titteleistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Espanjan Super Cup