Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester Cityn hylkiö matkalla yllättävään suuntaan? – “Voisimme tarjota hänelle säännöllistä peliaikaa”

Kalvin Phillips (vas.), Jeremy Doku.
AOP

Kalvin Phillipsin uskotaan jättävän Manchester Cityn taakseen vielä tammikuun aikana. Roy Hodgson kertoo Crystal Palacen pitävän tarkalla silmällä Englannin maajoukkuemiehen tilannetta.

Kalvin Phillips on todennäköisesti vaihtamassa maisemaa vielä tammikuun aikana. Entinen Leeds Unitedin keskikenttäpelaaja ei vaikuta kuuluvan Manchester City-manageri Pep Guardiolan suunnitelmiin, sillä hän ei ole mahtunut kertaakaan avauskokoonpanoon tällä kaudella kaudella.

Phillipsin palvelukset ovat herättäneet Britteinsaarilla runsaasti kiinnostusta. Nyt mukaan leikkiin on liittynyt myös Crystal Palace. Lontoolaisjoukkueen manageri Roy Hodgson myöntää, että Phillipsin pysyvä siirto on todennäköisesti Palacen ulottumattomissa.

Brittimanageri uskoo kuitenkin, että väliaikainen sopimus voisi hyödyttää kaikkia osapuolia, sillä Phillips haluaa varmistaa paikkansa Englannin miehistössä kesän EM-kilpailuissa.

– Hän on hyvä pelaaja. Uskon, että jos Kalvin Phillips on saatavilla, ottaen huomioon, että taloudelliset tosiasiat saattavat vaikuttaa tilanteeseen, lähes kaikki seurat olisivat kiinnostuneita hänestä. Uskoakseni Manchester City saattaa myydä tai lähettää hänet lainalle.

– Me tuskin pystyisimme hankkimaan häntä pysyvällä siirrolla, mutta jos hänet on mahdollisesti hankkia väliaikaisesti, meidän tulisi astua esiin. Voisimme tarjota hänelle säännöllistä peliaikaa ennen tärkeää kesää.

Lähde: Leeds Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset