Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Jordan Henderson purkanut sopimuksensa!

Jordan Henderson
AOP

Jordan Henderson lähestyy pysyvää siirtoa Ajaxiin päästyään yhteisymmärrykseen Al-Ettifaqin kanssa sopimuksensa purkamisesta vain kuuden kuukauden jälkeen Saudi-Arabiassa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Jordan Henderson ja Al-Ettifaq ovat käyneet neuvotteluja viime kesänä allekirjoittamansa kolmivuotisen sopimuksen purkamisesta. 33-vuotias Henderson lentää keskiviikkona takaisin Britanniaan sovittuaan alustavasti siirrosta Ajaxiin.

Todennäköiseltä näyttävä siirto Hollantiin päättää Hendersonin onnettoman kauden Saudi-Arabian liigassa.

Keskikenttäpelaaja kamppaili Lähi-idässä kotiutumisen kanssa, ja hän on ollut huolissaan siitä, että menettää paikkansa Englannin joukkueessa kesän EM-kisoissa.

Al-Ettifaq on kamppaillut pahasti Pro Leaguessa entisen Liverpool-kippari Steven Gerrardin alaisuudessa. Henderson toivookin, että siirto parantaa hänen mahdollisuuksiaan säilyttää paikkansa tulevissa maaliskuun maaotteluissa Brasiliaa ja Belgiaa vastaan.

Hendersonin kerrotaan tienanneen Saudi-Arabiassa 350 000 punnan viikkopalkkaa, joten tiedossa on tuntuva palkanalennus Ajaxissa, joka on noussut Eredivisien viidenneksi toivuttuaan surkeasta alkukaudesta.

Al-Ettifaq ei halunnut päästää Hendersonia lähtemään, mutta on nyt lähteiden mukaan suostunut pelaajan toiveisiin. Ajax ei tiettävästi joudu maksamaan Hendersonista siirtokorvausta.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat