Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mitä seuraavaksi, FC Barcelona? – Guardiola ottaa kantaa Xavin asemaan: “Pelaajien tulee ottaa seuraava askel”

Pep Guardiola
AOP

Pep Guardiola kertoo, että FC Barcelonan valmentaja Xavi Hernándezilla on hänen “ehdoton tukensa”. Guardiolan mielestä Barcan pelaajien on otettava askel eteenpäin Espanjan Super Cupin finaalissa Real Madridille kärsityn tappion jälkeen.

Kataloniassa on käyty kovilla kierroksilla FC Barcelonan hävittyä Super Copan finaalin Real Madridille. Syyttävä sormi on osoittanut päävalmentaja Xavi Hernandezin suuntaan, joka valitsi otteluun todella rohkean ja hyökkäysvoittoisen taktiikan.

Useat tahot ovat vaatineet Xavin päätä vadille pahimmalle kiistakumppanille kärsityn tappion jälkeen. Nykyisin Manchester Cityä valmentava entinen Barca-luotsi Pep Guardiola varoittaa entistä seuraansa kuitenkin tekemästä hätiköityjä ratkaisuja.

– Ensimmäinen neuvoni on pyrkiä rauhoittumaan. He hävisivät loppuottelun, mutta seuraavalla viikolla on aina uusi ottelu ja uusi kilpailu. Heidän tulisi osoittaa tukea (valmennusta ja pelaajistoa kohtaan) ja tehdä vaadittavat ratkaisut kauden jälkeen, Guardiola tuumi ESPN:n mukaan.

– Haluan lähettää ehdottoman tukeni Xaville. Barcelonan pelaajien tulee ottaa seuraava askel. He ovat osoittaneet laatunsa aikaisemmin ja tällä kaudella riittää vielä paljon pelattavaa. He hävisivät finaalin, mutta he voivat ottaa siitä opikseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga