Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italialaislegenda kommentoi Roman päätöstä: “Mourinho teki kaksi ihmettä Euroopassa”

Gianluigi Buffon
AOP

Italian maajoukkueen ja Juventuksen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon arvostaa José Mourinhon tekemää työtä AS Roman peräsimessä. Buffonin mukaan Daniele De Rossin nimittäminen seuraavaksi päävalmentajaksi oli kuitenkin seuralta oikea valinta.

Italialaislegenda Gianluigi Buffonin mielestä José Mourinho teki hyvää jälkeä Euroopan kentillä Roman peräsimessä. Roma nimitti lyhyellä pestillä väliaikaiseksi managerikseen Daniele De Rossin, jota Buffon pitää järkevänä ratkaisuna.

Buffon ja De Rossi pelasivat yhdessä useita vuosia Italian maajoukkueessa ja voittivat maailmanmestaruuden Azzurrin paidassa vuonna 2006.

Nyt kun entinen Roma-tähti on nimitetty Mourinhon tilalle lapsuudenseuraansa, Buffonilta kysyttiin, mitä hänen entinen joukkuetoverinsa voisi antaa Giallorossille.

– Romalle ei voisi olla parempaa vaihtoehtoa tällaisella hetkellä. Tämä on järkevä ratkaisu, Buffon kommentoi Football-Italian mukaan.

– Kyseessä on kaunis, kiehtova ja ehkä hieman riskialtis seikkailu, kuten ne, joista itsekin pidin. Olen lähes aina perustanut päätökseni tunteisiin ja rohkeuteen. Tykkäsin todistaa itseäni ja sama pätee myös Danieleen.

– Kun tuntee ympäristön jo hyvin, on ensimmäinen askel otettu. Tietysti niitä tarvitaan lisää, mutta Daniele on erityinen mies, ja tämä on hänelle tärkeä mahdollisuus.

– Mourinho teki kaksi ihmettä Euroopassa, mutta liigan osalta odotukset olivat korkeammalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A