Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Potkut saaneen Mourinhon kritisoima englantilaispuolustaja: “Viimeiset kuukaudet ovat olleet urani turhauttavimpia”

Jose Mourinho (vas.), Chris Smalling.
AOP

José Mourinhon potkut ovat olleet viime päivien aikana yksi urheilumaailman suurimmista puheenaiheista. Mourinhon aiemmin kritisoima Roma-puolustaja Chris Smalling julkaisi lausunnon portugalilaisen työsuhteen päätyttyä.

Chris Smalling on ollut sivussa viiden kuukauden ajan vakavan polvivamman takia. Englantilaispuolustaja kuului aiemmin terveenä ollessaan Roman luottopelaajiin ja José Mourinholta tuli runsaasti vastuuta. Miesten välillä toisinaan myös kipinöi, ja Mourinho kritisoi julkisesti pelaajansa loukkaantumisherkkyyttä.

Portugalilainen väitti aiemmin muun muassa, ettei Smalling pysty pelaamaan kivun kanssa ja väitti tällä olevan äärimmäisen alhainen kipukynnys. Mourinhon potkujen jälkeen, Smalling julkaisi Daily Mailin mukaan seuraavanlaisen päivityksen:

– Siitä lähtien, kun allekirjoitin sopimuksen AS Romaan vuonna 2019, sitoutumiseni ja uskollisuuteni seuralle ei ole koskaan horjunut, Smalling aloitti.

– Heti kun astuin jalallani Romaan, tunsin heti olevani kuin kotonani. Roma on kotini, ja suhde, jonka olen rakentanut joukkueen fanien kanssa, on jotain, jota pidän korkeassa arvossa.

– Viimeiset kuukaudet ovat olleet urani turhauttavimpia. Tässä pelissä ja elämässä on asioita, joita voimme hallita, ja toisia emme yksinkertaisesti voi. Tämä loukkaantuminen lukeutuu jälkimmäisiin. Joukkuetovereistani erossa viettämä aika on tuntunut haastavalta, mutta kaikkein tärkeintä on hoitaa itseni kuntoon, jotta voin olla tärkeä osa ryhmää tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A