Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Napolin maalitykki kertoo suunnitelmistaan: Kutsuuko Valioliiga? – “Jonain päivänä, ilman muuta”

Victor Osimhen
AOP

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen vakuuttaa olevansa tyytyväinen elämäänsä Napolissa. Nigerialaispelaaja ei kuitenkaan peittele haluaan pelata jonain päivänä Englannin Valioliigassa.

Victor Osimhen on ollut yksi Euroopan tavoitelluimmista kärkipelaajista viimeisen parin vuoden ajan. Napolin maalitykki on tehnyt tuhoisaa jälkeä sekä seura, että maajoukkueessa, jonka myötä hänen allekirjoituksensa on kiinnostanut käytännössä jokaisen ykköskategorian liigan kärkiseurassa.

Osimhen allekirjoitti joulun alla vuoteen 2026 asti ulottuvan jatkosopimuksen, mutta tämä ei ole hiljentänyt spekulaatioita hänen jatkostaan. Mies kertoo Sky Sportsin haastattelussa olevansa tyytyväinen nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

– Minulla on erittäin hyvä suhde presidentin (Aurelio De Laurentiis) kanssa. Hän on ollut tukenani siitä lähtien kun siirryin seuraan vuonna 2020 ja auttanut minua paljon kentän ulkopuolisten asioiden kanssa. Mielestäni on hyvin tärkeää, että meillä on läheiset välit.

Osimheninilta kysyttiin myös, näkeekö hän itsensä jonain päivänä Valioliigassa, joka on äärimmäisen suosittu sarja Nigeriassa.

– Totta kai. Jonain päivänä, ilman muuta. Mutta tällä hetkellä minulla on toisenlaisia suunnitelmia uralleni. Sitten, kun on aika päättää, kaikki tulevat tietämään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A