Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

United-kassarin maajoukkuepaluusta pannukakku! – Sisäiset riidat ongelmien taustalla?

Andre Onana
AOP

Andre Onanan uskotaan harkitsevan jälleen maajoukkueuransa päättämistä. Onana palasi pitkän tauon jälkeen Kamerunin vahvuuteen Afrikan mestaruuskisoissa, muttei saanut juurikaan peliaikaa ja riitaantui joukkueen johtoportaassa vaikuttavan Samuel Eto’on kanssa.

Andre Onana pelasi vain yhden ottelun Afrikan mestaruuskisoissa, jotka päättyivät Kamerunin osalta neljännesvälierätappioon Nigeriaa vastaan.

Goalin saamien tietojen mukaan 27-vuotiaan Onanan peliajan puute ja meneillään oleva riita Kamerunin jalkapalloliiton puheenjohtajan Samuel Eto’on kanssa saattavat saada hänet lopettamaan maajoukkueuransa jo toisen kerran reilun 12 kuukauden sisällä.

Onana jätti maajoukkueen edellisen kerran vuoden 2022 MM-kilpailujen aikaan riitaannuttuaan tuolloin joukkueen päävalmentajan Rigobert Songin kanssa. Miehet hautasivat sittemmin sotakirveensä ja Onana ilmoitti olevansa jälleen käytettävissä. Song kuitenkin suosi Afrikan mestaruuskisoissa Fabrice Ondoaa Kamerunin tolppien välissä.

Onanan ura ei ole sujunut toivotulla tavalla myöskään Manchester Unitedissa, mutta miehen uskotaan olevan jälleen torjuntavastuussa, kun joukkue kohtaa torstaina Wolverhampton Wanderersin Molineux’lla. Joukkueiden edellinen liigakohtaaminen oli äärimmäisen tasainen kamppailu, joka päättyi lopulta Unitedin 1-0 voittoon Raphaël Varanen osumalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet