Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Meneekö tämä mies hukkaan ManU:n ryhmityksessä? – “Hän oli turhautunut keskikentällä”

Christian Eriksen
AOP

Manchester United kohtasi sunnuntaina kotiareenallaan Tottenham Hotspurin. West Hamia edustava Michail Antonio kertoo nauttineensa ottelusta. Hammers-tähti nosti esiin Christian Eriksenin vaikeudet Unitedin keskikentällä.

Manchester United ja Tottenham pistivät pystyyn viihdyttävän näytöksen viikonloppuna. 2-2 tasatulokseen päättyneessä ottelussa mentiin paikoitellen todella kovalla vauhdilla päästä päähän ja ottelu olisi voinut kallistua kumpaan suuntaan tahansa.

Vierasjoukkue Spurs hallitsi keskikaistaa, jonka myötä Unitedin avauksessa ollut Christian Eriksen ei pystynyt käyttämään vahvuuksiaan. ManU:n peli paranikin Scott McTominayn tultua tanskalaisen tilalle, jonka jälkeen isännät suoraviivaistivat pelaamistaan huomattavasti.

McTominaylle avautui viimeisillä hetkillä loistava tilaisuus voittomaaliin, mutta hänen puskunsa karkasi taivaan tuuliin.

West Hamin hyökkääjä Michail Antonio kehuu ManU:n suoritusta ottelun aikana, mutta nosti esiin myös Eriksenin vaikeudet.

– Tottenham oli paljon pallossa, mutta United teki minuun vaikutuksen, Hammers-hyökkääjä kertoi TBR Footballin mukaan.

– En aio valehdella. He pelasivat hyvää jalkapalloa. He sortuivat useamman kerran hätäilyyn, kun he yrittivät nousta ja oli nähtävillä, että Eriksen oli hieman turhautunut keskikentällä.

– Mutta Marcus Rashford onnistui maalinteossa ja Rasmus Hojlund teki todella hienon osuman. Tämä oli erittäin hyvä peli, jota oli nautinnollista seurata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga