Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Spurs-hylkiön matka jatkumassa: Entinen Real Madrid-lupaus matkalla Brentfordiin!

Sergio Reguilon
AOP

Lainapelaajan rooliin joutuneen Sergio Reguilonin matka on jatkumassa edelleen. Hiljattain Manchester Unitedista takaisin Tottenhamiin lähtenyt Reguilon on siirtymässä pätkäsopimuksella Brentfordin vahvuuteen.

Tottenham Hotspurin sopimuspelaaja Sergio Reguilon on jälleen matkalla kohti uusia haasteita. Reguilon pelasi kuluvan kauden ensimmäisen puoliskon lainalla Manchester Unitedissa, josta ei kuitenkaan löytynyt pysyvää kotia.

Reguilon hankittiin vahvistamaan Luke Shaw’n ja Tyrell Malacian loukkaantumisista kärsinyttä ManU:n alakertaa, mutta joukkueen terveystilanteen parannuttua, luottoa ei enää löytynyt. Matka jatkui takaisin Tottenhamiin, mutta Ange Postecogloun ryhmässä tilanne on ennallaan.

Espanjalaispuolustajalle ei löydy roolia myöskään Spursin miehistössä, joten mies on tuoreiden tietojen mukaan suuntaamassa jälleen uuden joukkueen riveihin.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Reguilonin on määrä suorittaa Brentfordin asettama lääkärintarkastus tämän päivän aikana, jonka jälkeen hänen sopimuksensa allekirjoitetaan. Romano kertoo, ettei kontrahtiin kuulu minkäänlaista osto-optiota, jonka myötä Reguilonin on määrä palata Tottenhamin mukaan kesäkuussa.

27-vuotias Reguilon on käynyt läpi Real Madridin junioriakatemian ja herätti aikoinaan lupaavia otteita La Ligassa. Pysyvää osoitetta ei ole kuitenkaan vieläkään löytynyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset