Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Chelsea ja Barcelona kilpailevat todellisesta timantista!

Chelsea
AOP

Chelsea yrittää parhaansa mukaan kiilata FC Barcelonan eteen Palmeirasin laitahyökkääjä Estevaoa koskevissa sopimusneuvotteluissa.

16-vuotiasta Estevaoa pidetään laajalti yhtenä Etelä-Amerikan parhaista lahjakkuuksista, ja useiden maailman huippuseurojen kykyjenetsijät ovat seuranneet hänen esityksiään sekä Palmeirasin että Brasilian nuorten tasolla.

Chelsea on tehnyt viime aikoina tuttavuutta Etelä-Amerikan markkinoihin. Blues hankki keskikenttäpelaaja Andrey Santosin tammikuussa 2023 ja laitahyökkääjä Angelon viime kesänä. 16-vuotias Kendry Paez on sopinut siirtymisestä Stamford Bridgelle vuonna 2025.

90minin saamien tietojen mukaan Chelsea on vakavasti myös Estevaon kintereillä ja pyrkii pääsemään yhteisymmärrykseen siirtosummasta Palmeirasin kanssa. Estevaon sopimukseen on tiettävästi kirjattu 60 miljoonan euron osto-optio.

Estevaoa on linkitetty viime aikoina myös FC Barcelonaan, mutta katalonialaisten ei uskota pystyvän maksamaan nuorukaiselle asetettua ulosostopykälää. Pelaaja itse on toivonut julkisesti siirtoa Barcaan, mutta tässä vaiheessa diili näyttää helpommin sanotulta kuin tehdyltä.

Chelsea yrittää saada Estevaon sitoutumaan mahdollisimman pian, ennen kuin Barcelonalla on mahdollisuus kerätä rahaa ja lähteä toden teolla kilpaan hänen allekirjoituksestaan. Estevao ei voi ikänsä takia siirtyä Eurooppaan ennen kesää 2025, ja hän voisi teoriassa lykätä päätöstään siihen asti, mutta Chelsea toivoo pääsevänsä sopimukseen mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga