Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU-tavoittelee Bayernin topparia – Erik ten Hag pyrkii tuomaan entisen pelaajansa Old Traffordille!

Matthijs de Ligt, Bayern München.
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan haaveilevan uusista puolustuspään hankinnoista vielä ennen tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista. Yksi esiin nousseista nimistä on Bayern Muncheniä edustava Matthijs de Ligt, joka on useamman muunkin seuran tähtäimessä.

Erik ten Hagin luotsaama Manchester United ei ole pystynyt löytämään tällä kaudella tasaisuutta otteisiinsa. Sarjataulukon seitsemännellä sijalla majaileva United kohtasi edellisessä pelissään Tottenham Hotspurin.

ManU esiintyi pelissä vähintäänkin kohtuullisesti, mutta johtoaseman menettäminen kahteen kertaan laskee kokonaisarvosanaa. Ten Hagin miehistön puolustus on näyttänyt tällä kaudella huteralta, eikä toimivaa alakertaa ole yksinkertaisesti tuntunut löytyvän.

Joukkue sai hyviä hyviä uutisia Lisandro Martinezin kuntoutumisen myötä, mutta ten Hagin uutisoidaan haaveilevan silti uuden keskuspuolustajan hankinnasta.

Martinezin tavoin aikaisemmin ten Hagin valmentamassa Ajaxissa pelannut Matthijs de Ligt on CaughtOffsiden mukaan ManU:n ostoslistalla.

Tällä hetkellä loukkaantumisesta kärsivä de Ligt ei ole pystynyt nousemaan Bayern Münchenissä sellaiseen rooliin kuin odotettiin ja hänen on raportoitu olevan usean huippuseuran hankintalistalla.

24-vuotiasta de Ligtiä pidetään yhtenä ikäluokkansa parhaista toppareista, mutta hänen uransa uskotaan jatkuvan Bundesliigan ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga