Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Viime hetkien diili vireille? – Huippuhyökkääjä lataa: “Kaikki pelaajat haluavat pelata joukkueessa, joka taistelee mestaruuksista”

Ivan Toney, Brentford.
AOP

Ivan Toney toistaa haluavansa pelata “huippuseurassa, joka kilpailee pokaaleista”.  Brentfordin hyökkääjä on päättämässä kahdeksan kuukauden mittaisen pelikieltonsa.

Ivan Toneyn edellinen kilpailullinen ottelu oli 1-0-tappio Liverpoolille 6. toukokuuta, mutta hän on saanut harjoitella Brentfordin mukana syyskuusta lähtien.

Toney teki debyyttinsä Englannin paidassa viime maaliskuussa pelatussa EM-karsintaottelussa Ukrainaa vastaan. Hyökkääjä on pelannut 64 valioliigaottelua Brentfordin paidassa iskien komeat 32 häkkiä.

Vedonlyöntirikkomuksista aiheutunut pelikielto on pitänyt miehen sivussa, mutta hän on jälleen edustuskelpoinen, kun Brentford kohtaa Nottingham Forestin viikonloppuna.

27-vuotiasta hyökkääjää on linkitetty muun muassa Chelseaan ja Arsenaliin, eikä hän halua poissulkea siirron mahdollisuutta vielä tammikuun aikana.

– Koskaan ei voi ennustaa, milloin on oikea aika siirtyä muualle, mutta on selvää, että haluan pelata huippuseurassa, Toney kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Kaikki pelaajat haluavat pelata joukkueessa, joka taistelee mestaruuksista. Nouseeko joku seura vielä esiin tammikuun aikana ja maksaa vaadittavan summan, kuka tietää?

– Keskittymiseni on kuitenkin pelillisissä asioissa ja jätän kaiken muun muiden huoleksi.

Toney kertoi myös elättelevänsä toiveita kesän EM-turnaukseen osallistumisesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset