Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Argentiinan maajoukkuetähti ratkaisi! – Italian suurseuralle tärkeä voitto

Lautaro Martinez, Inter Milan.
AOP

Italian pääsarjassa Serie A:ssa on saatu kärkijoukkueen osalta 21. ottelukierros pelattua. 21 ottelun jälkeen FC Internazionale johtaa Italian pääsarjaa ennen Torinon suurseura Juventusta. Tämä varmistui, kun Inter onnistuin nappaamaan todella arvokkaan vierasvoiton sunnuntaina.

Simone Inzaghin valmentama Internazionale nappasi maukkaan vierasvoiton sunnuntaina Italian pääsarjassa. Internazionale kaatoi vieraissa Fiorentinan avausjakson maalilla ja nousi 21 pelatun ottelun jälkeen 54 pisteeseen.

Eroa sarjassa toisena olevaan Juventukseen on yksi piste, mutta Juventuksella on yksi ottelu enemmän pelattuna. Interin paikka sarjassa on todella hyvin turvattuna, sillä viidentenä olevalla Fiorentinalla on kasassa 21 otteluun 34 pistettä eikä joukkue ole ottamassa Interin 20 pisteen etumatkaa kiinni.

Interin sankariksi ottelussa nousi Argentiinan maajoukkueen tähtihyökkääjä Lautaro Martinez. Martinez puski kulmasta vartin pelin jälkeen vieraiden ainoan osuman. Maali oli hyökkääjälle kauden 19.

Maalitahti on Martinezilla hurja, sillä viime kaudella 38 otteluun 26-vuotias hyökkääjä teki 21 maalia ja toissa kaudella 35 otteluun 21 maalia. Tällä kaudella jopa 30 maalin rajapyykin rikkominen on mahdollista.

Vuoden 2022 MM-kisoissa MM-kultaa Argentiinan kanssa voittanut Martinez ei onnistunut maalinteossa kuuteen otteluun.

Edellisissä kahdessa Argentiinan MM-karsintaottelussa Martinez sai peliaikaa vain 58 minuuttia Brasiliaa ja Uruguayta vastaan. Brasiliaa vastaan pelatussa ottelussa Martinez tuli 78. peliminuutilla kentälle Manchester Cityn kärki Julian Alvareziin. Argentiina voitti ottelun Nicolas Otamendin maalilla.

Inter kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella La Ligassa kolmatta sijaa kärkkyvän Atletico Madridin helmikuun lopulla. Ensi viikonloppuna Serie A:ssa Inter kohtaa Juventuksen Milanossa ja tämän jälkeen matkustaa Roomaan AS Roman vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A