Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham lähetti puolustajansa jälleen lainalle: Championship-seuralta nimekäs hankinta!

Japhet Tanganga
AOP

Millwall on tehnyt Tottenham Hotspurin puolustajan Japhet Tangangan kanssa loppukauden mittaisen lainasopimuksen.

Japhet Tanganga on siirtynyt jälleen kohti uusia haasteita. Tottenham Hotspurin sopimuspelaaja edusti kuluvan kauden bundesliigaseura Augsburgia, muttei pelannut joukkueen paidassa otteluakaan.

Vietettyään kauden ensimmäiset viikot polvivammasta toipuen Tanganga oli käyttämätön vaihtopelaaja 1-1-tasapelissä Kölnia vastaan 4. marraskuuta, mutta ei päässyt tämän jälkeen enää Augsburgin kokoonpanoon.

Spurs päätti kutsua pelaajansa takaisin tammikuun alussa vain lähettääkseen hänet uudelleen lainalle, tällä kertaa Championshipissä pelaavan Millwallin vahvuuteen.

– Olen todella onnellinen. En ole pelannut viime aikoina paljon, joten oikean joukkueen valitseminen oli tärkeää, Tanganga kertoi Sports Molen mukaan.

– Minulle tarjoutui tilaisuus tulla tänne ja työskennellä jonkun (päävalmentaja, Joe Edwards) kanssa, jonka kanssa olen työskennellyt aiemmin ja jota vastaan olen pelannut myös, kun hän oli Chelseassa.

– Itseni kannalta oli paras vaihtoehto tulla tänne ja olla osa Millwallia. Fanit tulevat näkemään minun kamppailevan loppuun asti ja antavan itsestäni aina 100 prosenttia. Haluan antaa kaikkeni fanien ja seuran eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset