Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Alkaako kesällä tapahtua? – ManU aloittamassa todelliset tyhjennystalkoot!

Old Trafford
Pexels

Valioliigaseura Manchester Unitedia ravistelee todennäköisesti kesällä suuret muutokset. Joukkueen uskotaan uudistavan puolustuslinjaansa kovalla kädellä, jonka myötä useamman ryhmän nykyisen pelaajan tulevaisuus on nostettu tapetille.

Sir Jim Ratcliffen mukaantulon myötä, Manchester Unitedin uskotaan olevan valmis kovan luokan hankintoihin tulevan kesän siirtomarkkinoilla. Joukkueen uskotaan haluavan vahvistaa huteraa puolustustaan, jonka myötä ovi on todennäköisesti käymässä molempiin suuntiin.

Raphaël Varanen tulevaisuus on hämärän peitossa, sillä United ei ole toistaiseksi aktivoinut hänen sopimuksessaan olevaa jatko-optiota. Näin ollen ranskalainen saattaa lähteä Old Traffordilta vapaana agenttina kesäkuussa.

Myös Jonny Evansin sopimus päättyy kesällä, kun taas Victor Lindelöf ja Harry Maguire voivat myös lähteä, jos merkittäviä tarjouksia ilmaantuu.

United on lähteiden mukaan kiinnostunut Evertonin Jarrad Branthwaitesta, Bayern Münchenin Matthijs de Ligtistä ja OGC Nicen Jean-Clair Todibosta.

Galatasarayn Sascha Boye on niin ikään yksi lähteiden mukaan Unitedia kiinnostavista pelaajista. Boye esiintyi edukseen aiemmin tällä kaudella pelatuissa UCL-kamppailuissa ManU:a vastaan.

ManU etsii todennäköisesti myös uusia hyökkääjiä, sillä ainakin Anthony Martialin pelit Old Traffordilla näyttävät olevan takanapäin.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga