Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tarjous jätetty! – Tarttuuko brassilupaus valioliigaseuran haaviin?

Andre, Fluminense.
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Fulhamia edustavan Joao Palhinhan palvelukset kiinnostavat useaa Euroopan mahtiseuraa. Craven Cottagella pyritään tuoreiden lähteiden mukaan varautumaan portugalilaispelaajan mahdolliseen lähtöön.

Joao Palhinhan ympärillä on riittänyt viimeisen vuoden ajan valtavasti uutisointia. Fulhamin keskikenttäpelaaja oli viime vuonna jo sovittamassa Bayern Münchenin paitaa ylleen, mutta diili mureni kalkkiviivoilla.

Palhinha teki tämän jälkeen jatkosopimuksen Fulhamin kanssa, mutta tästä huolimatta hänen jatkoaan Lontoossa pidetään epätodennäköisenä. Pelaajaa on linkitetty ahkerasti muun muassa Liverpoolin ja kummankin Manchesterin joukkueen sotisopaan, joten Fulhamilla on kaikki työ pitää talismaaninsa riveissään.

Tuoreiden raporttien mukaan Lontoossa pyritään varautumaan kaikkiin mahdollisiin lopputulemiin, jonka myötä verkot on vesillä myös uusien hankintojen varalta. On selvää, että jos Palhina päättää nostaa kytkintä, hän jättää valtavan aukon Cottagersin keskikaistalle.

90min kertoo, että Fulham on jättänyt brasilialaista Fluminensea edustavasta Andresta 30 miljoonan punnan tarjouksen. Andrea on linkitetty aiemmin myös Liverpooliin ja Manchester Cityyn, mutta toistaiseksi neljä A-maaottelua pelannut superlupaus jatkaa kotimaansa liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset