Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hurjat murskajaiset! – Arsenal myllytti Crystal Palacen rumasti Valioliigassa

Arsenal myllytti Crystal Palacen 5-0 Valioliigassa
AOP

Crystal Palace jäi rumasti 5-0 Arsenalin jalkoihin Valioliigassa lauantaina.

Arsenal lähti otteluun tavoitteenaan löytää alkukauden vireensä takaisin ja Crystal Palace puolestaan tavoitteenaan lisätä lisää ilmaa itsensä ja pudotusviivan väliin. Arsenal onnistui tavoitteessaan, Crystal Palace ei.

Arsenalin peli näytti liian helpolta ja Roy Hodgonsilla riittää pelin jälkeen paljon pohdittavaa. Palace ei saanut ottelussa luotuja todellisia vaaranpaikkoja Arsenalin boxissa ja kun puolustaminen omassa päässä horjui pahasti, oli lopputulos rumaa luettavaa.

Kotijoukkue Arsenal aloitti ottelun vahvasti ja otti pallonhallinnan itselleen heti ensi minuuteilta lähtien. Crystal Palacen verkot heiluivat heti 11. peliminuutilla, kun Gabriel Magalhães puski isännät johtoon. Ennen puoliaikaa Arsenal iski vielä toisen osuman kulmapotkusta.

Toisella jaksolla isäntien vahva tekeminen jatkui. Tunnin pelin kohdalla Palacen verkko heilui jälleen, kun Leandro Trossard viimeisteli isäntien kolmannen nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

Vaihdosta sisään tullut Garbriel Martinelli kaunisteli vielä loppulukemia kahdella lähes identtisellä maalilla lisäajalla. Brasilialaistähti iski minuutin sisään kahdesti pallon Palacen maalin takakulmaan ja Arsenal juhli tylyä 5-0 voittoa.

Tykkimiehet nousivat voitolla kahden pisteen päähän Valioliigaa johtavasta Liverpoolista. Palacella riittää puolestaan kotimatkalle paljon pohdittavaa jotta se saa kurssinsa käännettyä. Joukkue on voittanut viimeisistä 16 ottelustaan ainoastaan kaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga