Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Bundesliigan supertähdelle asetettu järjetön hintalappu! – Mitä tekee City, Real ja Bayern?

Florian Wirtz
AOP

Bayer Leverkusenissa loistavia otteita esittänyt Florian Wirtz on useamman Euroopan ykköskategorian seuran tutkassa. Saksalaispelaajalle on kuitenkin asetettu päätä huimaava hintalappu, joka vaikeuttaa mahdollisten kauppojen syntymistä.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen pelaa loistavaa kautta. Joukkue keikkuu 17 pelatun ottelun jälkeen edelleen Bundesliigan kärjessä neljän pisteen erolla Bayern Müncheniin.

Xabi Alonson otettua valmennusvastuun, Leverkusenin kokonaisvaltainen pelaaminen on ottanut aimo harppauksen eteenpäin, mutta veri punnitaan toden teolla vasta keväällä.

Yksi Leverkusenin näkyvimmistä pelaajista on ollut keskikentällä operoiva Florian Wirtz. 20-vuotias lahjakkuus on ehtinyt pelata jo 14 A-maaottelua Die Mannschaftin paidassa ja hänen palveluksensa ovat kiinnostaneet ympäri Eurooppaa.

Wirtz on merkkauttanut kuluvalla kaudella 5 maalia ja seitsemän maalisyöttöä, joka on herättänyt muun muassa Manchester Cityn kiinnostuksen. Cityn lisäksi myös Bayern München ja Real Madrid tarkkailevat pelaajan tilannetta.

Kaupat ovat kuitenkin jäämässä syntymättä ilman tähtitieteellistä siirtokorvausta. 90min kertoo, että Leverkusen on asettanut Wirtzille silmiä hivelevän 130 miljoonan euron hintalapun, joka luonnollisesti jarruttaa jättiseurojen ostohaluja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga