Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tämä Roy Hodgsonin loppu?: “Hukkaan heitettyä potentiaalia kentällä ja sen ulkopuolella”

Roy Hodgson
AOP

Arsenalin ja Crystal Palacen välinen ottelu Valioliigassa oli vaikeaa katseltavaa – ainakin Palace-fanien näkökulmasta. Arsenal tulitti taululle rumat lukemat 5-0. Loppulukemia huolestuttavampaa oli kuitenkin tapa jolla se sen teki.

Palace ei saanut luotua varsinaisia vaaranpaikkoja Arsenalin boxissa juurikaan ja sen pelaaminen oli huolimatonta. Kohtalokkainta oli kuitenkin vierailijoiden puolustuspelaaminen. Se puolusti kurittomasti, mistä Arsenal rankaisi armottomasti.

Palace-manageri Roy Hodgson ei peitellyt pelin jälkeen pettymystään:

– Pahinta on se, että kolme maalia tuli kulmapotkuista…, englantilaismanageri pyöritteli BBC:n Match of the day:n haastattelussa.

– Tosiasia on, että hyökkäyspotentiaalimme on tällä hetkellä hieman pienempi kuin normaalisti, mutta en usko, että loimme läheskään tarpeeksi paikkoa.

Crystal Palacen vire on viime viikkoina ollut pahasti laskussa ja joukkue on voittanut viimeisistä 16 ottelustaan ainoastaan kaksi.

“Hukkaan heitettyä potentiaalia kentällä ja sen ulkopuolella. Heikot päätökset vievät meitä taaksepäin”, luki Palace-fanien bannerissa katsomossa Emiratesilla. Hodgson kertoi halunneensa antaa pelissä hyvin esiintyneille nuorille pelaajille mahdollisuuksia, mutta myönsi sen olleen väärä päätös.

– 3-0 tappioasemassa hurjastelevaa Arsenalia vastaan se oli kuin ongelmien pyytämistä.

– Mitä tahansa olisimme tehneet ja minkä tahansa joukkueen olisimme laittaneet kentälle, meillä olisi silti ollut vaikeuksia pitää heidät kurissa, koska heillä on niin paljon lahjakkuutta, Hodgson ylisti myös vastustajasta.

Palace on nyt väistämättä tilanteessa, jossa se ei missään nimessä halunnut tässä vaiheessa kautta olla; mukana pudotuskamppailussa.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että meidän on katsottava olkamme yli. Olemme pudotustaistelussa, siitä ei ole epäilystäkään, Hodgson myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga