Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Maalijuhlat Valioliigassa! – Ranskalaistähdestä sankari

Neal Maupay
AOP

Englannin Valioliigassa pelattiin lauantaina vain kaksi ottelua ja sunnuntaina kierros jatkuu kahdella ottelulla. Lauantaina nähtiin maailman seuratuimmassa jalkapalloliigassa kaksi kotivoittoa, jotka kumpikin tarjosivat suuret maalijuhlat. Brentford isännöi Nottinghamia alemman keskikastin kamppailussa. Kummallekin olisivat ottelusta pisteet tulleet tarpeeseen. Tällä kertaa ne nappasi kotijoukkue.

Valioliigassa alempaan keskikastiin kuuluva Brentford otti kotikentällään arvokkaan voiton Nottinghamista. Brentford katkaisi Valioliigassa hurjan viiden ottelun mittaisen tappioputken 3-2 -kotivoitolla.

Brentfordin sankariksi ottelussa nousi ranskalaishyökkääjä Neal Maupay, joka niittasi 73. peliminuutilla voittomaalin. Ranskalainen oli onnistunut edellisen kerran Valioliigassa maalinteossa joulukuun alussa, kun Brentford kaatoi kotikentällään Lutonin 3-1 -lukemin.

Nottingham sai otteluun salama-alun, sillä brasilialaiskeskikenttä Danilo naulasi vieraat johtoon vain kolmen minuutin pelin jälkeen. Reilut 15 minuuttia myöhemmin kotijoukkue nousi ottelussa tasoihin, kun Ivan Toney niittasi kauden ensimmäisen maalinsa. Siirtohuhuissa pyörivästä Toneysta Brentford pyytelee yli sadan miljoonan euron siirtosummaa tammikuussa.

Toiselle jaksolle ottelussa lähdettiin tasatilanteesta. Ensimmäisen kympin aikana vieraille jaettiin kaksi varoitusta, joita seurasi kotijoukkueen 2-1 -johtomaali. Brentford karkasi edelle 34-vuotiaan Ben Meen osumalla. Toppari puski kulmasta Brentfordin edelle kauden toisella maalillaan. Mee pelaa nyt toista kauttaan Brentfordin riveissä.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Nottingham nousi ottelussa tasoihin, kun Chris Wood tinttasi osuman jo toisessa ottelussa putkeen. Wood iski ensimmäisen maalinsa sitten Newcastlea vastaan pelatun ottelun tapaninpäivänä, jolloin uusiseelantilaishyökkääjä teki kolme maalia Nottinghamin 3-1 -vierasvoitossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga