Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tarttuuko Englannin maajoukkuetähti Bayernin syöttiin? – Valioliigaseura luopumassa vastahakoisesti tähdestään

Kieran Trippier
AOP

Bayern München on lähteiden mukaan yrittämässä houkutella Newcastle Unitedin ja Englannin maajoukkueen tähteä, Kieran Trippieria, riveihinsä.

Bayern-luotsi Thomas Tuchel on ilmaissut halukkuutensa oikean laitapakin hankintaan ja Kieran Trippierin uskotaan olevan saksalaismanagerin listan kärjessä.

Newcastle ja Eddie Howe eivät varmasti hevillä tähdestään luovu, mutta Bayernilla on jotain, mikä saattaa Newcastlen kiinnostuksen herättää.

Howe kaipaa nimittäin kipeästi keskikentälleen vahvistusta ja Bayernin Joshua Kimmich on kiinnittänyt managerin huomion.

Newcastlen on kuitenkin myytävä pelaajia ennen kuin se voisi hankkia Kimmichin, mikä saattaisi vauhdittaa Trippierin mahdollista siirtoa. Nyt saattaisi nimittäin olla viimeinen hetki Newcastlelle muuttaa 12 miljoonalla hankittu englantilaistähti rahoiksi.

Viimeisimpien tietojen mukaan Bayern olisi neuvottelut jo avannut ja tehnyt Trippierista ensimmäisen tarjouksen. Newcastle on huhujen mukaan tarjouksen hylännyt, mutta seuran uskotaan olevan valmis neuvotteluja myyntimielessä jatkamaan.

Trippierin itsensä on kerrottu olevan halukas Bundesliigaa pelaavan Bayernin riveihin siirtymään.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset