Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Superlupaus uimassa Barcan haaviin – Bundesliigaseuralle kylmä suihku?

FC Barcelona
Pexels

Kuten aiemmin uutisoimme, Ruotsin Allsvenskanissa pelaavaa Djurgardenia edustava Lucas Bergvall on matkalla kohti isompia areenoja. Viimeisten tietojen mukaan FC Barcelona on ottanut askeleen kohti Bergvallin hankintaa.

Barcelona on saanut lisäpotkua 17-vuotiaan ruotsalaisen keskikenttäpelaajan Lucas Bergvallin hankkimiseen tällä viikolla. Myös muiden Euroopan kärkiseurojen kiinnostus Bergvallia kohtaan on lisääntynyt.

Barcelona on kuitenkin Bergvallin toivelistalla ensimmäisenä, vaikka Eintracht Frankfurt on toistaiseksi korkeimman tarjouksen tekijä. Bundesliigajoukkue on valmis maksamaan Bergvallista 10 miljoonaa euroa, ja Barcelona pyrkii pääsemään lähelle kyseistä summaa.

Myös Bayern München ja Juventus ovat viikon aikana ilmaisseet kiinnostuksensa ruotsalaista kohtaan.

Bergvallin kerrotaan jo suostuneen alustavasti siirtymään Barcelonaan, vaikka virallisia ehtoja ei olla vielä lyöty pöytään. Football Espanan saamien tietojen mukaan kyse onkin enää siitä, suostuuko pelaajan nykyinen työnantaja Djurgarden Barcan tarjoamiin ehtoihin.

Frankfurtissa ei olla vielä luovuttu toivosta ja joukkue yrittää omalta osaltaan heittää kapuloita katalonialaisten rattaisiin. Juuri tällä hetkellä kaikki ennusmerkit puhuvat kuitenkin sen puolesta, että Bergvallista tulee Barcelonan pelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga