Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Seuralegendalta täystyrmäys Bayern Münchenin peliliikkeille siirtomarkkinoilla: “Ovatko nämä pelaajat vahvistuksia?”

Bayern Munchen
AOP

Bayern Münchenin seuralegenda Lothar Matthäus on kritisoinut tiukkaan sävyyn saksalaisseuran peliliikkeistä siirtomarkkinoilla.

Saksan maajoukkueen ja Bayern Münchenin pelaajalegenda Lothar Matthäus on kyseenalaistanut seuran päätöksen hankkia Tottenhamin Eric Dier sekä tavoitella Newcastle Unitedin Kieran Trippieriä.

Matthäusin mukaan Bayernin olisi hankittava siirtomarkkinoilla nuoria pelaajia ikääntyvien tähtien sijaan.

– Bayern tarvitsee lisää syvyyttä ja vahvistuksia, mutta ovatko nämä pelaajat vahvistuksia? Eric Dier ei välttämättä ollut viime aikoina enää Tottenhamin avainpelaaja, Saksan maajoukkueen MM-kultaan vuonna 1990 kipparoinut Matthäus pohti.

– Muistan Uli Hoeneßin (Bayernin kunniapuheenjohtaja) sanoneen kerran, että ’emme tuo enää yhtään pelaajaa, joka istuu penkillä muissa seuroissa’. Viimeisin siirto näyttää erilaiselta, mies tulitti.

– Kieran Trippier olisi samanlainen tapaus. Se ei ole minulle Bayern München. Bayernin pitäisi keskittyä vahvistuksiin tai nuoriin pelaajiin.

Matthäus näkee, että seuran ongelmat alkoivat jo viime kesänä, kun Bayern myi pelaajia hankkimatta uusia tilalle.

– He ajattelivat, että ‘hoidamme kyllä sen’, mutta ei, he reagoivat liian myöhään. Ja nyt joukkue ei löydä itseään.

Bundesliigan mestaruutta puolustava Bayern kärsi viikonloppuna kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun se taipui Werder Bremenille yllättäen 0-1. Bayern on tappion myötä nyt seitsemän pistettä Bundesliigaa johtavaa Bayer Leverkusenia perässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset