Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool varmisteli paikkaansa Valioliigan kärjessä murskavoitolla

Darwin Nunez osui kahdesti kun Liverpool murskasi Bournemouthin
AOP

Liverpool kasvatti etumatkaansa Valioliigan piikkipaikalla, murskaamalla vieraissa Bournemouthin 0-4 sunnuntaina.

Kaksi maalia kummaltakin, Darwin Núñezilta sekä Diogo Jotalta, toi Liverpoolille kolme pistettä ja mukavan tuntuisen viiden pisteen johdon Valioliigan kärjessä. Toisena oleva Manchester City on toki pelannut yhden ottelun vähemmän, mutta henkisesti viiden pisteen johto tuntuu varmasti siltikin punaisista isolta.

Liverpool piti ottelussa palloa selvästi hallussaan ja ohjasi pelin käsikirjoitusta. Huonosti ei Bournemouthkaan pelannut, mutta vierailija oli tänään kliinisempi ja vahvempi.

Siitäkin huolimatta, että Liverpool lähti otteluun siipirikkoisena, sillä loukkaantuneiden ja poissaolevien pelaajien lista on parhaillaan pitkä. Poissaolot antavat kuitenkin Liverpoolin nuorille pelaajille parhaillaan näytönpaikkoja. Muun muassa vasta 20-vuotias Conor Bradley teki Valioliiga-debyyttinsä ja syötti yhden maalinkin.

– Tämä oli hyvä tiimiesitys. Ei ollut helppoa tulla tänne sillä he ovat pelanneet niin vahvasti viime aikoina. Joten 4-0 voitto, oman maalin puhtaana pito ja kolme pistettä ovat iso juttu, Bradley kommentoi pelin jälkeen.

– Olen halunnut tätä siitä asti kun olin 5-vuotias. Olen odottanut Valioliiga-debyyttiäni jonkin aikaa ja olen todella ylpeä, nuorukainen summasi debyyttiottelustaan.

Nuorukaisella oli mahdollisuus maaliinkin kun tämä pääsi puskemaan maukkaasta paikasta Bournemouth-maalin takakulmalta. Ensimmäinen Valioliigaosuma antaa vielä kuitenkin odottaa itseään.

– Se pusku… En voinut uskoa, että sain sellaisen mahdollisuuden! Luulin että se menisi maaliin – olen harmissani, että missasin sen, nuorukainen harmitteli missattua mahdollisuuttaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga