Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Katso: Olisiko tämä maali pitänyt hylätä? – Valioliigaseura teki valituksen

Ivan Toney
AOP

Nottingham Forest on lähettänyt valituksen Valioliigalle ja pyytänyt erotuomaripäällikkö Howard Webbiltä selitystä Ivan Toneyn lauantaina Brentfordille tekemästä maalista.

Brentford voitti lauantaina Nottingham Forestin Valioliigassa 3-2. Ottelun jälkipyykissä on kuitenkin puitu Brentfordin ensimmäistä osumaa, joka olisi monen mielestä pitänyt hylätä.

Kahdeksan kuukauden pelikiellon jälkeen Brentfordin vahvuuteen palannut Ivan Toney iski Brentfordin avausosuman vapaapotkusta 19 minuutin kohdalla. Monien huomion kiinnitti kuitenkin pieni yksityiskohta juuri ennen vapaapotkua.

Ottelun erotuomari merkitsi vapaapotkun paikan, mutta Toney näytti siirtävän palloa sivulle paremmalle paikalle.

Mies itse selitteli tilannetta sillä, että pallon pieni siirtäminen on sallittua, kunhan siirto on alle metrin. Näin Toney näki tilanteen. Forestin päävalmentaja Nuno Espirito Santo ei ollut Toneyn selityksestä samaa mieltä ja ihmetteli tilannetta pelin jälkeen.

– Tämä oli uusi juttu. Totta kai [minulla oli ongelma tilanteen kanssa]. Kaikki ovat nähneet pallon siirtymisen ja laki on selvä. Jokainen maali on tarkistettava. Jokainen tilanne on tarkistettava, kun se johtaa maaliin, turhautunut Nuno ihmetteli pelin jälkeen.

– Se oli selvä tapaus pallon siirtämisestä. Se ei ollut vain senttejä, se oli melkein metri.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga