La Liga

Espanjalainen nuhapyssy täräytti hattutempun! – Pelasti La Ligan suurseuran painajaiselta

Real Betis taipui FC Barcelonalle. Ferran Torres iski kolme maalia.

La Ligassa pelattiin sunnuntaina neljän ottelun kierros. Kierroksella nähtiin sarjan kaikki kolme kärkijoukkuetta tulessa ja jokainen onnistui ottamaan voiton. La Ligan kestomenestyjät olivat kuitenkin pahoissa ongelmissa, sillä kumpikin onnistui nappaamaan voiton vasta toisen puoliajan lisäajalla.

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona nappasi todella tärkeän voiton Espanjan pääsarjassa. Tuskaisen ottelun jälkeen Barcelona otti 4-2 -lukemin vierasvoiton Real Betisistä.

Joukkueen ykköstähti ottelussa oli espanjalaishyökkääjä Ferran Torres. Torres vastasi joukkueensa kolmesta osumasta ja teki esityön 3-2 -voittomaaliin toisen jakson lopulla.

Torres nosti koko kauden maalisaldon seitsemään maaliin Espanjan pääsarjassa. Kolmen kauden aikana FC Barcelonan riveissä entinen Manchester Cityn hyökkääjä on tehnyt La Ligaan vain 15 maalia.

Barcelonan voittomaali meni portugalilaishyökkääjä Joao Felixin nimiin. Betisin maalit syntyivät pikatahtiin vajaan tunnin pelin jälkeen. Maalit menivät kokeneen espanjalaiskeskikenttä Iscon nimiin. 31-vuotias espanjalainen on 20 otteluun tehnyt viisi maalia.

Voitto oli Barcelonalle kolmas putkeen Espanjan pääsarjassa ja joukkue nosti koko kauden pistesaldon 44 pisteeseen. Barcelona on sarjassa kolmantena kolme pistettä edellä Athletic Bilbaota ja kahdeksan pistettä sarjaa johtavaa Gironaa perässä.

Real Betisille tappio oli seitsemään edelliseen peliin toinen. Tasapelejä on neljä ja voittoja vain yksi. Joukkue jatkaa sarjassa yhdeksännellä sijalla.