La Liga

Kahdeksan maalin maalikarkelot La Ligassa! – Barcelonan uskomaton nousu valui viemäristä alas

Barcelonan uskomaton nousu suli hetkessä

Barcelona kärsi uskomattomalla tavalla toisen tappionsa neljän päivän sisään, kun Villareal kaatoi sen kahden sensaatiomaisen viime hetken osuman siivittämänä.

Vaikka Xavin valmentama Barcelona nousikin 2-0-tappioasemasta 3-2-johtoon, ei se onnistunut kuromaan eroa La Ligan kärkikaksikkoon umpeen, sillä se jäi lopulta kahdeksan maalin jännitysnäytelmässä tyhjille.

Villareal karkasi Barcelonassa jo 0-2 johtoon Gerard Morenon ja Ilias Akhomachin maaleilla.

Barcelona tuli kuitenkin peliin mukaan ja näytti kääntäneen pelin lopullisesti itselleen kun se iski reiluun kymmeneen minuuttiin kolme maalia.

İlkay Gündoğan iski ensimmäisen tunnin kohdalla ja Pedri toisen kahdeksan minuuttia myöhemmin. Barcelonan kolmas osuma merkittiin Eric Baillyn omaksi maaliksi.

Peli ei tässä vaiheessa ollut kuitenkaan lähelläkään taputeltu. 84 minuutin kohdalla Gonçalo Guedes toi vierailijat tasoihin. Lisäajalla Villareal iski vielä sensaatiomaisesti kaksi osumaa muutaman minuutin sisään ja juhli voittoa maalein 3-5.

Barcelonan oma pää vuosi aivan liian helposti. Isäntien maalivahti Iñaki Peña Sotorres onnistui torjumaan vain yhden maalia kohti suuntautuneen vedon ja noukki palloa selkänsä takaa lopulta viidesti.

Barcelona on 10 pisteen päässä La Ligaa johtavasta Real Madridista ja käytännössä mestaruustaistosta ulkona.