Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Uskomaton nousu La Ligassa! – Los Blancos jälleen etevämpi

Jude Bellingham
AOP

Espanjan pääsarjassa La Ligassa pelattiin sunnuntaina jättimäinen neljän ottelun kierros. Sarjassa kärkipaikasta tiukasti taisteleva Real Madrid nousi La Ligan mestaruustaistelun kannalta äärimmäisen tärkeään voittoon Almeriasta. Mikäli joukkue ei olisi onnistunut Santiago Bernabeulla nousemaan voittoon, niin ero olisi kasvanut jo massiiviseksi La Ligan kärjessä olevaan Gironaan.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid otti Espanjan pääsarjassa neljännen voiton putkeen. Real nousi kotiyleisönsä edessä Santiago Bernabeulla 2-0 -tappioasemasta toisella jaksolla 3-2 -voittoon Almeriasta.

Real pitää voitollaan hallussaan toista sijaa La Ligassa. Joukkueella on piste vähemmän kuin sarjakärjessä olevalla Gironalla, mutta Los Blancos on pelannut yhden ottelun vähemmän. Sarjassa kolmantena on FC Barcelona, jonka Real rökitti vastikään Espanjan Super Cupin loppuottelussa.

Sarjajumbo Almeria sai otteluun vahvan alun, kun belgialaishyökkääjä Largie Ramazani iski avausminuutilla vieraat johtoon ja Edgar Gonzales lisäsi johdon ennen puoliaikaa jo kahteen.

Sarjajumbo ei ottelusta pisteitä saanut mukaansa ja siitä piti huolen Jude Bellingham. Englantilaiskeskikenttä iski rangaistuspotkusta kavennuksen vajaan tunnin pelin jälkeen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Barcelonaa vastaan kolme maalia iskenyt brasilialaishyökkääjä Vinicius Junior iski tasoituksen.

Bellingham onnistui toistamiseen 77. peliminuutilla maalinteossa, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen maali hylättiin paitsiona. Ottelun toisen jakson lisäajalla Almeria sai kylmää vettä niskaan, kun 90+9 minuutilla Espanjan kokenut Daniel Carvajal iski 3-2 -voittomaalin Bellinghamin esityöstä.

Realilla on vielä neljä ottelua pelaamatta ennen Mestarien liigan pudotuspelivaiheen alkua. Ensimmäisellä Mestarien liigan pudotuspelikierroksella Real kohtaa Saksan Red Bull Leipzigin. Joulukuun alussa Real kohtaa Madridin derbyssä kotikentällään Atleticon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga