Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hurjaa draamaa Valioliigassa! – “Punaiset vain heiluivat…”

Sheffield Unitedin skotlantilaishyökkääjä Oliver McBurnie onnistui tasoituksessa rangaistuspotkusta.
AOP

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua kuten lauantainakin. Valioliigassa pelattiin sunnuntaina päivän ensimmäinen ottelu Sheffield Unitedin ja West Hamin välillä. Ottelu oli todella tapahtumarikas, sillä kamppailussa nähtiin runsaasti maaleja sekä varoituksia. Ulosajoiltakaan ottelussa ei vältytty.

Valioliigan sunnuntain iltapäivän kamppailussa Sheffield Unitedin ja West Hamin välillä jaettiin pisteet.

Ottelu päättyi 2-2 -tasatulokseen, kun kotijoukkue onnistui nousemaan toisen puoliajan lisäajan lisäajalla tasoihin.

Sheffieldiltä ottelussa maalinteossa onnistuivat Ben Brereton Diaz ja tasoitusmaalin rangaistuspotkusta viimeistellyt Oliver McBurnie. Brereton Diaz iski ottelussa kotijoukkueen tasoitusmaalin ensimmäisellä puoliajalla.

West Ham johti ottelua kahdesti. Avausmaalista reilun puolen tunnin pelin jälkeen vastasi Norsunluurannikon Maxwel Cornet. 27-vuotias hyökkääjä iski kauden ensimmäisen maalinsa vasta toiseen otteluun. Parhaimmillaan Valioliigassa Cornet on iskenyt yhdeksän maalia Burnleyn riveissä kaudella 2021-22.

Vieraiden toinen maali syntyi rangaistuspotkusta 79. peliminuutilla, kun Englannin James Ward-Prowse naulasi West Hamin johtoon. Maali oli keskikenttämiehelle ensimmäinen Valioliigassa sitten vierasottelun Tottenhamia vastaan, joka pelattiin joulukuun alussa. Ward-Prowse vastasi tuolloin 2-1 -voittomaalista.

Ottelun lisäajalla nähtiin kaksi punaista korttia. 93 minuutilla kotijoukkueen hyökkääjä Rhian Brewster ajettiin ulos suoralla punaisella. Brewster tuli kentälle vaihdosta 80. peliminuutilla. Samassa ajassa vieraiden kokenut tshekkipuolustaja Vladimir Coufal sai keltaisen ja samainen herra sai toisen varoituksen hetkeä myöhemmin. Tämä johti lisäajan toiseen ulosajoon, mikä mahdollisti myös Sheffieldin tasoituksen.

West Ham jatkaa tasapelin jälkeen sarjassa kuudentena 35 pisteellä. Edellä Tottenham on viiden pisteen päässä ja takana Manchester United kolmen pisteen päässä. Sheffield jatkaa sarjan pohjilla kymmenen pisteen kanssa. Eroa viimeiseen säilyjän sijaan on seitsemän pistettä. 17. sijaa pitää hallussaan Everton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga