Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kylmää vettä niskaan! Liverpoolin tähden loukkaantumisesta tarkempaa tietoa – Edessä pitkä sairasloma

Mohamed Salah
AOP

Liverpoolin Mohamed Salahin loukkaantuminen on ennakoitua pahempi ja supertähteä odottaa viikkojen sairasloma.

Liverpoolin supertähti Mohamed Salah loukkaantui edustaessaan Egyptiä Afrikan mestaruusturnauksessa. Alkuun loukkaantuminen ei vaikuttanut pahalta ja miehen uskoteltiin olevan sivussa vain kaksi ottelua.

Tilanne osoittautui kuitenkin ennakoitua paremmaksi ja Liverpoolin lääkintätiimi lennätti supertähtensä Englantiin tarkempiin tutkimuksiin. Liverpoolin apuvalmentaja Pep Lijnders kertoi tiistaina päätöksen taustalla olleen toive, että egyptiläinen saisi parasta mahdollista hoitoa pikaisesti ja voisi palata vielä maansa vahvuuteen Afrikan mestaruusturnauksen finaaliin, mikäli Egypti sinne asti selviäisi.

Nämä suunnitelmat on nyt kuitenkin heitetty ikkunasta ulos, sillä vamman tarkempi kuvaus paljasti, että Salahin takareidessä on repeytymä ja tiedossa on viikkojen sairasloma.

– Jos kaikki menee hyvin, niin hänen odotetaan palaavan pelikuntoon kolmessa tai neljässä viikossa, Lijnders paljasti Liverpoolin Englannin liigacupia edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Salahin loukkaantuminen tulee Liverpoolilla ikävään saumaan, sillä sairasosastolla on jo nyt ruuhkaa. Liverpool-fanit saivat onneksi myös hieman helpottavia uutisia tiistaina, kun Lijnders vahvisti, että pitkään olkapäävamman takia sivussa ollut Andy Robertson palaa keskiviikon liigacupin ottelussa punaisten vahvuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga