Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham jäämässä tyhjin käsin – Italialaistähden siirrossa täyskäännös

Willy Gnonto ja Leeds United lähellä jatkosopimusta
AOP

Siirtohuhuissa vahvasti West Hamiin viety Wilfried ‘Willy’ Gnonto on jäämässä viimeisimpien tietojen mukaan sittenkin aloilleen.

Englannin Mestaruussarjaa pelaava Leeds United ei ole viimeisimpien tietojen mukaan valmis Wilfried ‘Willy’ Gnontosta luopumaan ja seura uskoo, että jatkosopimus italialaistähden kanssa saadaan solmittua aivan tuota pikaa.

Siirtohuhut kävivät erityisen kuumina kauden alussa, kun Leeds-manageri Daniel Farke jätti Gnonton joukkueen ulkopuolelle tämän pyydettyä siirtoa ja kieltäydyttyä pelaamasta. Miehen itsensä toiveista huolimatta Leedsin seurajohto pysyi lujana ja ilmaisi tiukasti, ettei italialaista myytäisi.

Gnonto ja Farke pääsivät lopulta yhteisymmärrykseen nuorukaisen tilanteesta ja tämä palasi Leedsin vahvuuteen.

– Päätökseni oli antaa hänelle toinen mahdollisuus ja jos hän tekee vaikutuksen harjoituksissa, hän ansaitsee paikan joukkueessa. Olen aina valmis antamaan nuorelle pelaajalle toisen mahdollisuuden, mutta hän tietää, että kolmatta mahdollisuutta ei ole. Pallo on nyt hänellä, Farke totesi tuolloin.

Kiinnostusta italialaisesta ovat osoittaneet ainakin West Ham, Inter Milan, Lazio sekä Everton. Seurat vaikuttaisivat kuitenkin jäävän tyhjin käsin, sillä Gnonto näyttäisi päätyneen valitsemaan Leedsin. Jatkosopimus on tiettävästi syntymässä aivan näillä hetkillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset