Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nyt se varmistui! – Manchester City hylkiön seuraava kohde selvillä

Kalvin Phillips
AOP

Manchester Cityssä flopannut Kalvin Phillips siirtyy West Hamiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

West Ham on tiettävästi päässyt sopimukseen Manchester Cityn kanssa keskikenttäpelaaja Kalvin Phillipsistä. Englantilaistähti siirtyy Hammersiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

Entinen Leeds Unitedin keskikenttäpelaaja ei ole pystynyt vakuuttamaan City-manageri Pep Guardiolaa ja peliaika taivaansinisissä on jäänyt vähälle. Suurten odotusten, sekä reilun 50 miljoonan euron hintalapun, saattelemana Cityyn saapunut Phillips ei ole mahtunut tällä kaudella kertaakaan Cityn avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Phillipsin vähälle jäänyt peliaika ei saanut kiinnostusta miehestä kuitenkaan hiipumaan. Cityn materiaali vaan on niin laadukasta, että Guardiolalla on keskikentälle, erityisesti kutospaikalle, yksinkertaisesti vaan parempia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä espanjalaistähti Rodri on auttamatta avauskokoonpanossa aina kun mies vain on pelikunnossa.

Juventus, Newcastel, Barcelona sekä Crystal Palace osoittivat muun muassa kiinnostusta englantilaistähdestä, mutta lopulta West Ham näyttäisi vetäneen pisimmän tikun ja päässeen lainasta sopimukseen Cityn kanssa. Lainaan sisältyy optio siirron vakinaistamiseen kesällä.

West Hamin keskikentällä on Declan Ricen viime kesänä jättämä aukko, jonka Phillips voisi täyttää. Seura toki hankki Arsenaliin siirtyneen Ricen tilalle parikin vaihtoehtoa keskikentälle, mutta Phillips tuo joukkueeseen lisää vaihtoehtoja ja syvyyttä.

Phillipsin on määrä matkustaa Cityn harjoitusleiriltä Abu Dhabista takaisin Englantiin lääkärintarkastusta varten tämän viikon torstaina.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset