Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedille surkeita uutisia – Tähtihyökkääjä pitkälle sairaslomalle

Anthony Martial
AOP

Manchester United tiedotti keskiviikkona tähtihyökkääjänsä Anthony Martialin tilanteesta. Ranskalaishyökkääjä on käynyt seuran mukaan leikkauspöydällä ja aloittanut nyt toipumisen.

Anthony Martial on käynyt nivusleikkauksessa. Leikkaus sujui Unitedin mukaan hyvin ja ranskalaistähti on aloittanut toipumisen.

Ihan pian miestä ei kuitenkaan kentällä tulla näkemään, jos lainkaan enää tällä kaudella. United on antanut Martialin toipumiselle nimittäin noin 10 viikon aikaikkunan. Jos kaikki sujuu odotetusti, mies voisi olla pelikunnossa huhtikuussa.

– Anthony Martial on läpikäynyt menestyksekkään leikkauksen nivusvaivan korjaamiseksi ja on poissa pelistä noin 10 viikkoa kuntoutuessaan. Toivotamme Anthonylle pikaista paranemista, Unitedin tiedotteessa luki.

Martial on esiintynyt United-paidassa tällä kaudella 19 kertaa ja onnistunut maalinteossa kahdesti. Mies ei ole pelannut sitten joulukuun alun, kun United-fanit hurrasivat miehen tullessa kentältä vaihtoon, Unitedin 0-3 Bournemouth kotitappiossa.

Martial jää kesällä ilman sopimusta ja miehen uskotaankin suuntaavan kauden päätteeksi uusiin maisemiin. Martial saapui kovalla ryminällä Unitediin vuonna 2015 Monacosta, mutta ei ole saanut täyttä potentiaaliaan esiin punaisten paholaisten paidassa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga