Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Copa del Rey

Espanjan suurseura toipui shokkialusta! – Copa del Reyssa tauolle johtoasemista

Lamine Yamal
AOP

Espanjassa pelataan Copa del Reyn puolivälierävaiheen kaksi neljästä ottelusta keskiviikkona. Päivän ensimmäisessä kamppailussa tiensä jatkoon selvitti Mallorca, joka kaatoi La Ligaa johtavan Gironan maalijuhlien jälkeen. Päivän toisessa kamppailussa kohtaavat Athletic Bilbao ja FC Barcelona, jotka taisteleva La Ligassa kolmannesta sijasta. Otteluun saatiin todella kylmäävä alku.

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona kohtaa keskiviikkona Espanjan Copa del Reyn puolivälierävaiheessa Athletic Bilbaon vieraskentällä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä ensimmäisen 45 minuutin aikana verkko heilui kolmesti.

Kotijoukkue aloitti ottelussa maalinteon heti ensiminuuteilla, kun espanjalaishyökkääjä Gorka Guruzeta naulasi Athleticin johtoon. 27-vuotias hyökkääjä pelasi viikonloppuna Valenciaa vastaan 1-0 -tappioon päättyneessä ottelussa 68 minuuttia. Edellisen kerran hyökkääjä onnistui maalinteossa viime vuoden puolella, kun Athletic kaatoi kotonaan Atletico Madridin 2-0 -lukemin.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue onnistui kuitenkin nousemaan ja tasoihin ennen taukovihellystä. Tasoitusmaalista vastasi 26. peliminuutilla puolalaistähti Robert Lewandowski, jolle osuma oli toinen tämän vuoden Copa del Reyssa.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Barcelona karkasi ottelussa johtoon, kun nuori superlupaus Lamine Yamal iski pallon kotijoukkueen reppuun. Yamal sai pallon keskikentällä ja nosti terävällä juoksulla itsensä rangaistusalueen rajalle, josta 16-vuotias hyökkääjä tykitti pallon takakulmaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Copa del Rey