Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Illalla ratkotaan Chelsealle vastustaja Liigacupin finaaliin – Pystyykö Fulham horjuttamaan vaarallisen vahvaa Liverpoolia?

Liverpool ja Fulham kohtaavat Englannin liigacupin välierävaiheessa
AOP

Fulhamin on voitettava keskiviikkona Craven Cottagella, mikäli se mielii pitää haaveet seuran ensimmäisestä isosta mestaruudesta hengissä.

Liverpool ja Fulham ratkovat tänä iltana Englannin liigacupin toisen finaalipaikan. Finaalissa toista näistä joukkueista odottaa Chelsea, joka eteni jo finaaliin eilen murskaamalla Middlesbroughn tylysti kokonaistuloksella 6-2.

Jürgen Kloppin miehistö matkaa illalla Fulhamin vieraaksi Craven Cottagelle. Taskussa sillä on 2-1 kotivoitto välierävaiheen ensimmäisestä osaottelusta sekä 4-0 murskavoitto Bournemouthista Valioliigassa viikonlopulta.

– Minulla on ollut ikävä Wembleya ja Liverpool on pelannut tarpeeksi monessa finaalissa!, mökkiläisten kapteeni Tom Cairney heitti ottelun alla.

– He ovat ehdottomasti paras joukkue parhaillaan Englannissa ja yksi maailman parhaista, mies jatkoi tiedostaen haasteen suuruuden.

Punaiset pääsevät siis otteluun hyvällä fiiliksellä ja vahvalla momentumilla, joskin edelleen melko siipirikkoisena. Pitkään olkapäävamman vuoksi sivussa ollut Andy Robertson palaa joukkueen kokoonpanoon, mutta muuten poissaolijoiden lista pysyy pitkänä.

Fulhamilta ainakin Calvin Bassey, Alex Iwobi sekä Fode Ballo-Toure eivät ole käytettävissä Afrikan Mestaruusturnauksen vuoksi.

Maalin takaa-ajoasemasta otteluun lähtevällä Fulhamilla ei ole varaa lähteä liikaa varmistelemaan. Marco Silvan miehistön on lähdettävä otteluun aggressiivisesti ja haettava maalia rohkeasti.

Liian riskillä se ei kuitenkaan voi pelata, jotta verkko ei heilu omassa päässä ja homma hankaloidu entisestään. Aikainen maali olisi Fulhamille tietysti ihanteellinen tilanne, jotta paine ja hermot eivät pääse kasvamaan liian suuriksi ja kiire sekoittamaan peliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Carabao Cup