Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Liverpoolille surkeita uutisia – Tähtipelaaja sivussa Liigacupin finaalista: “Se on todellinen ongelma”

Trent Alexander-Arnold, Liverpool
AOP

Trent Alexander-Arnoldilta jää Liigacupin finaali Chelseaa vastaan polvivamman takia, ja sosiaalisessa mediassa epäillään, että loukkaantumisen uusiutuminen johtuu siitä, että mies painostettiin Liverpoolin osalta takaisin liian nopeasti.

Jürgen Klopp on kieltänyt huhut, joiden mukaan Liverpool olisi painostanut Trent Alexander-Arnoldin takaisin liian nopeasti loukkaantumisensa jälkeen.

– Meidän tulee tuoda pojat takaisin kentälle mahdollisimman nopeasti, mutta ei koskaan liian aikaisin, Klopp selitti.

Alexander-Arnold oli vastikää kolmisen viikkoa sivussa polvivamman takia. Liverpool-tähti palasi tositoimiin tammikuun lopussa. Parissa ottelussa jo kehissä ollut Alexander-Arnold oli aloituskokoonpanossa ottelussa Burnleya vastaan viime viikolla, mutta tämä otettiin vaihtoon puoliajalla, kun polvi alkoi uudestaan kipuilla.

– Niin kauan kuin olen täällä, emme ole koskaan pakottaneet ketään liian nopeasti takaisin, emmekä tule niin koskaan tekemäänkään, Klopp sanoi BBC Sportin mukaan.

– En ollut oikeastaan tietoinen siitä, mutta sain uutisen, että oli keskustelua siitä, että olisimme ehkä painostaneet Trentin takaisin liian nopeasti. Kukaan ei halua sitä eikä kukaan tee sitä, saksalaismanageri painotti.

– Viimeinen päätös on aina pelaajalla, mutta jos aina kuuntelisit pelaajaa, he pelaisivat kahden viikon kuluttua, ja se on todellinen ongelma.

Viimeisimpien tietojen mukaan Alexander-Arnoldilta jäisi siis sivusta ensi sunnuntain tärkeä Carabao Cupin finaali Chelseaa vastaan. Myös Liverpoolin keskikentän tähti Dominik Szoboszlai on parhaillaan loukkaantumisen takia sivussa.

– En ajatellut sekuntiakaan finaalia vielä – se on yksi peli, mutta ennen sitä meillä on vielä Brentford ja Luton kohdattavana ja he [Alexander-Arnold ja Szoboszlai] eivät voi pelata, mikä on huono asia, Klopp totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup