Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Liverpoolin Liigacupin voitolla ikävä varjo – Klopp pahassa pulassa: “Meillä ei ole joukkuetta keskiviikolle”

Jürgen Kloppia huolettaa Liverpoolin tiukka peliaikataulu
AOP

Liverpool juhli sunnuntaina kauden ensimmäistä pokaaliaan, kun Jürgen Kloppin miehistö kaatoi Chelsean Englannin liigacupin finaalissa 1-0.

Englannin liigacupin eli Carabao cupin finaalissa nähtiin sunnuntai-iltana toisinto vuoden 2022 finaalista, kun Liverpool ja Chelsea kohtasivat jälleen Wembleylla. Tällä kertaa ei tarvittu täyttä kierrosta rangaistuspotkuja, sillä Liverpool-kippari Virgil van Dijk ratkaisi mestaruuden joukkueelleen jatkoajan viimeisillä minuuteilla.

Viimeistä kauttaan Liverpoolia valmentava Jürgen Klopp juhli yhdessä joukkueensa kanssa täysin rinnoin mestaruutta, mutta suuntasi jo hieman huolestuneena katseensa Liverpoolin tuleviin otteluihin.

Loukkaantuneiden lista on punaisilla pitkä ja vaihtoehdot kokoonpanoon käyvät saksalaismanagerilla vähiin.

– Juuri nyt meillä ei ole joukkuetta keskiviikolle, Klopp myönsi.

– Ne pelaajat, jotka tulivat kentälle vaihdosta, voivat ehkä pelata uudestaan keskiviikkona ja loput saavat hoitoa maanantaina.

– Jollain keinolla tulemme saamaan joukkueellisen Liverpool-paitaisia pelaajia kentälle Southamptonia vastaan, saksalaismanageri vakuutti kuitenkin.

Kloppin miehistöllä on jo heti keskiviikkona edessä FA Cupin viidennen kierroksen ottelu Southamptonia vastaan ja tulevana viikonloppuna se kohtaa Valioliigassa Nottingham Forestin.

Saksalaismanageri on Liverpool aikanaan kritisoinut monesti Englannin pelikalenterin tiuhaa tahtia ja avasi aihetta myös Liigacupin voiton jälkeen.

– Rakastan tätä maata todella paljon, mutta pelien aikataulu ei ole tehty siten, että voisit voittaa paljon, Klopp totesi.

– Tulemme näkemään hinnan, jonka joudumme maksamaan, mutta taistelemme täysillä ja katsomme sitten mitä tulee seuraavaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Carabao Cup