Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Riittääkö Liverpoolin rahkeet neljään mestaruuteen? – Managerilta tyly stoppi fanien toiveille: “Hyvin epätodennäköistä”

Jurgen Klopp, päävalmentaja, Liverpool.
AOP

Liverpool on edelleen mukana kauden jokaisen ison mestaruuden tavoittelussa ja innokkaimmat fanit spekuloivat jo neljän pystin kautta.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp kuitenkin toppuuttelee vielä tässä vaiheessa kautta mestaruuspuheita ja vakuuttelee joukkueen keskittyvän ainoastaan aina seuraavaan otteluun.

– En rehellisesti sanottuna ole ajatellut sitä, koska olemme vielä kaukana, Klopp tunnusti.

– Olemme päässeet yhteen finaaliin. Ei ole mitään järkeä suunnitella seuraavaa ennen kuin olet pelannut ensimmäisen.

Teoriassa neljän pystin kausi olisi mahdollinen, sillä punaiset ovat vielä mukana kaikissa neljässä kilpailussa. Joukkue varmisti keskiviikkona paikkansa Englannin liigacupin eli Carabao cupin finaaliin voittamalla Fulhamin välierävaiheessa yhteistuloksella 3-2. Lisäksi Kloppin miehistö on edelleen mukana FA Cupissa sekä Eurooppa liigassa. Valioliigassa punaiset pitävät parhaillaan viiden pisteen turvin kärkipaikkaa.

Neljän pokaalin mahdollisuus ei ole Liverpoolille tai Kloppille mikään uusi asia. Kaudella 2021-22 joukkue piti neljän mestaruuden haavetta pitkään keväälle hengissä, mutta päätyi lopulta menettämään niistä kaksi suurinta; Valioliigan sekä Mestarien liigan mestaruudet.

– On hyvin epätodennäköistä, että pääsemme kaikkiin kolmeen finaaliin, se on vain pelin luonne. Kilpailuja ei ole tehty niin, että joku voittaa ne kaikki. Kyse on yksinkertaisesti pelien määrästä., saksalaismanageri totesi.

– Näin, että finaali (Liigacupin) on 25. helmikuuta, ja jos voitamme nyt sunnuntaina (Norwichin), niin FA Cupin seuraava kierros on kolme päivää finaalin jälkeen, Klopp summasi otteluruuhkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga