Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Portugalilaistähdestä Saksan suurseuran sankari – “Pelasti pinteestä…”

Bayern Munchenin portugalilaispuolustaja Raphael Guerreiro onnistui maalinteossa.
AOP

Bundesliigassa pelattiin keskiviikon kunniaksi yksi ottelu, kun sarjan monivuotinen hallitsija Bayern Munchen isännöi Allianz Arenalla Union Berliniä. Otteluun Bayern lähti suurena suosikkina, vaikka viime aikoina joukkueen pelaaminen onkin ollut hieman nuhaista. Nuhaista se oli myös ensimmäisellä puoliajalla, mutta sittemmin tahti muuttui aivan toiseksi.

Thomas Tuchelin valmentama Bayern Munchen palasi Bundesliigassa voittojen tielle keskiviikkona. Bayern kaatoi kotikentällään tyylipuhtaan esityksen päätteeksi Union Berlinin 1-0 -lukemin ja nousi 18 pelatun ottelun jälkeen 44 pisteeseen.

Eroa sarjakärki Bayer Leverkuseniin on vielä neljä pistettä. Sarjan kaksi kärkisijaa on tiukasti joukkueiden hallussa, sillä kolmantena oleva Stuttgart on kymmenen pistettä Bayernin perässä.

Union Berlinillä on kasassa 17 pelatun ottelun jälkeen 14 pistettä ja joukkue pitää viimeisen varman säilyjän sijaa hallussaan.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla Bayern oli hallitsevampi osapuoli ja loi tukun maalintekopaikkoja, mutta maaleja kotijoukkue ei pystynyt iskemään.

Toisen jakson alussa kuparinen iskettiin väkisin rikki, kun heti ensimmäisellä minuutilla Bayernin portugalilaispuolustaja Raphael Guerreiro naulasi rangaistuspisteen tuntumasta kotijoukkueen johtoon. Maali oli kahdeksannen Bundesliiga-ottelun tällä kaudella pelanneelle portugalilaiselle kauden toinen. Viime kaudella maaleja syntyi Borussia Dortmundin riveissä neljä.

Hetkeä myöhemmin Bayern heilutti verkkoa jo toistamiseen, kun Bundesliigan maalipörssiä johtava englantilaiskärki Harry Kane osui, mutta tilannetta edelsi paitsio ja maali pyyhittiin pois kirjoista.

Ottelun toinen puoliaika oli pelitempoltaan täysin samanlainen kuin ensimmäinenkin jakso. Union Berlin tyytyi puolustamaan ja kyttäämään vastaiskupaikkoja, mutta näitä ei ollut tarjolla. Reilut kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Unionin päävalmentaja Nenad Bjelica ajettiin kentältä ulos.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga