Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City hankki nuoren superlupauksen – Argentiinan “seuraava Messi” unelmasiirrolla Valioliigaan

Manchester City solmi sopimuksen Claudio Echeverrin kanssa
AOP

Läpimurtovuoden Argentiinassa, niin nuorten maajoukkueessa kuin seuratasolla, pelannut Claudio Echeverri siirtyy Manchester Cityn riveihin.

Valioliigan hallitseva mestari tiedotti torstaina, että se on solminut 18-vuotiaan Claudio Echeverrin kanssa vuoteen 2028 saakka kestävän sopimuksen. Nuorukainen jatkaa kuitenkin vielä tämän vuoden lainalla argentiinalaisseura River Platessa ja liittyy taivaansinisten vahvuuteen ensi vuoden tammikuussa.

– Kaikki Manchester Cityssä odottavat innolla Claudion toivottamista tervetulleeksi seuraan, ja toivotamme hänelle onnea hänen jäljellä olevaksi ajaksi Riverissä, Cityn tiedotteessa luki.

Echeverri teki debyyttinsä Argentiinan pääsarjassa viime kesänä ja on pelannut tällä kaudella kuudessa ottelussa. Nuorukainen kipparoi lisäksi Argentiinan alle 17-vuotiaiden maajoukkuetta nuorten MM-kisoissa.

Viime vuonna nuorukainen pääsi myös treenaamaan Argentiinan maajoukkueen mukana muuan supertähtien kuten Lionel Messin ja Ángel Di Marían rinnalla.

– Hän näytti terävältä. Me todella seurasimme häntä. Hänellä on paljon annettavaa, Di Maria ylisti nuorukaista tuolloin.

Nuoren keskikentän taiturin otteet huomattiin viimeistään viime vuonna monissa Euroopankin suurseuroissa.

Jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Manchester City maksaa Echeverristä noin 14,5 miljoonaa euroa Riverille. Erinäisten bonusten myötä siirtosumma voi kuitenkin nousta vielä noin 23,5 miljoonaan euroon.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset