Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsealla jäämässä luu käteen – Nuorisoakatemian kasvatti valitsemassa mieluummin kilpakumppanin

Michael Olise, Crystal Palace.
AOP

Crystal Palace -tähti Michael Olise suosii huhujen mukaan siirtoa Manchester Unitediin Chelsean sijaan.

Crystal Palacen 22-vuotias keskikentän taituri, Michael Olise, on kiinnittänyt useiden isojen seurojen huomion ja miestä viedään kesän siirtoikkunassa vahvasti Selhurst Parkilta pois.

Kiinnostusta Palacen keskikentän tähdelle on tullut ainakin Manchester Unitedin ja Chelsean suunnasta. Myös Liverpoolin on kerrottu olevan miehestä kiinnostunut. Nuori tähti itse siirtyisi mieluiten Erik ten Hagin alaisuuteen Old Traffordille.

Olisen kerrotaan olleen nuorena kova United-fani, jonka vuoksi punaiset paholaiset miestä kenties houkuttaisi enemmän. Mies vietti nuorena seitsemän vuotta Chelsean nuorisoakatemiassa, mutta suosii siitäkin huolimatta ManUa

Tällä kaudella Olisen peliaika on jäänyt loukkaantumisten takia vähäiseksi ja mies on pelannut Valioliigassa vain yhdeksän ottelua. Siitäkin huolimatta mies on iskenyt viisi maalia ja on joukkueensa kauden toiseksi paras maalintekijä.

Englannissa syntynyt, mutta Ranskaa maajoukkuetasolla edustava nuorukainen tulee todennäköisesti pelaamaan kuitenkin ensin kauden loppuun Palacen riveissä ja siirtymässä toisaalle kesällä. Hän saattaa olla kokoonpanossa mukana tiistaina, kun Palace kohtaa Sheffield Unitedin Valioliigassa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset