Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ei kiitos! – Tästä syystä Manchester United käänsi selkänsä ranskalaisen supertähden siirrolle

Karim Benzema, Al-Ittihad.
AOP

Manchester United on huhujen mukaan jättäytynyt leikistä ulos ranskalaistähti Karim Benzeman siirtorumbassa.

Maailman kirkkaimpiin jalkapallotähtiin kuuluva Karim Benzema on huhujen mukaan uutta osoitetta vailla. Saudiarabialaisseura Al-Ittihadiin viime kesänä siirtynyt ranskalaistähti haluaa tietojen mukaan palata Eurooppaan ja punnitsee nyt vaihtoehtojaan.

Al-Ittihad olisi tietojen mukaan valmis miehen lainalle loppukaudeksi päästämään ja nyt kysymys kuuluu enää, että minne.

Ottajia ranskalaistähdelle olisi Euroopassa moniakin ja muun muassa Lyonin, Chelsean sekä Arsenalin on huhuttu olevan kilvassa mukana. Ongelmaksi lainasiirrossa saattaa kuitenkin nousta Benzeman pilviä hipova palkka. Ranskalaistähti nauttii parhaillaan noin 86 miljoonan punnan eli noin 100 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Juuri raha onkin syy miksi Manchester United nosti kädet pystyyn ranskalaisen kanssa.

Erik ten Hagin miehistö kaipaa kipeästi vahvistusta hyökkäyspäähän sekä maalintekovoimaa. Viime kesän superhankinta Rasmus Højlund ei ole lunastanut odotuksia Valioliigassa ja Anthony Martial joutui juuri viikkojen sairaslomalle.

Benzema voisi olla juuri se ratkaisu, mitä punaiset paholaiset kaipaavat, mutta seuran siirroista vastaavat johtajat ovat painaneet tilanteessa jarrua. Seurassa ei olla valmiita riskeeraamaan Valioliigan palkkasäädösten rikkomista Benzeman vuoksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset