Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan kärkijoukkueet kamppailevat Bayernin saksalaistähdestä – Mieheltä vihjaus tulevasta osoitteesta

Joshua Kimmich keskikenttäpelaaja Bayern München
AOP

Bayern Münchenin Joshua Kimmich on vihjannut mahdollisesta tulevasta osoitteestaan.

Liverpool on huhujen mukaan liittynyt Manchester Cityn joukkoon kamppailusta saksalaistähti Joshua Kimmichistä.

Kimmich on ollut yksi Bayern Münchenin avainpelaajista siitä lähtien kun mies nuorena parikymppisenä seuraan vuonna 2015 saapui.

Kimmich on pelannut Saksan jättiläisten riveissä 370 kertaa kaikissa kilpailuissa, tehnyt 41 maalia ja antanut 100 maaliin johtanutta syöttöä. Hän on voittanut kahdeksan Bundesliigan mestaruutta, kolme Saksan cupia sekä Mestarien liigan kertaalleen.

Vaikka Kimmich edelleen Thomas Tuchelin nimilistalla onkin yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, on miehen huhuttu tekevän lähtöä. Kimmich ei huhujen mukaan olisi päässyt Tuchelin kanssa aivan samalle aaltopituudelle ja katsoo nyt muita vaihtoehtoja.

Nyt miestä ollaan viemässä kovasti Valioliigaan. Sarjan kärkijoukkueiden Liverpoolin ja Manchester Cityn on molempien kerrottu olevan saksalaisesta kiinnostuneita. Myös Newcastle-manageri Eddie Howen on huhuttu haluavan saksalaisen riveihinsä.

Kimmich itse on vihjannut, että Valioliigan hallitseva mestari City voisi olla miehen seuraava valinta. Saksalainen nimittäin kommentoi pari vuotta sitten, että olisi halukas Pep Guardiolan kanssa vielä työskentelemään ja nyt siihen saattaisi olla mahdollisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset